Translate to your language

miercuri, 19 iunie 2013

Sos de ciuperci

Foarte simplu de facut, foarte rapid si imposibil sa nu iti reuseasca oricat de incepator ai fi. Este sosul meu preferat si sincer rar se intampla sa nu il fac cel putin o data pe saptamana. E prea bun mmm...


Ingrediente:

250 gr ciuperci ( proaspete si feliate sau la cutie )
200 ml smantana lichida
jumatate de cub de pui ( knorr, maggi )
1 lingurita de unt pentru prajit






##LAVEEM_LABEL-ID:d006ca53##


Preparare:

  • Spalati bine ciupercile ( le feliati daca sunt proaspete ) si le puneti in untul incins. Lasati sa se evapore apa pe care o lasa si le prajiti timp de 10 minute la foc mic acoperite aproape complet cu capac.


  • Adaugati smantana lichida si cand ajunge la fierbere adaugati bucata de cub de pui. Lasati sa fiarba la foc mic amestecand la fiecare 2-3 minute pana cand sosul se ingroasa suficient.
Serviti sosul cu cotlete de porc, piept de pui, steak sau orice alta friptura preferati.

Pofta Buna !


Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.